Om os

Når vi byder dig velkommen i Park by Klipoteket, kan du forvente at blive mødt med et smil, god stemning og professionel service.

Park by Klipoteket

Park = “a place you go to for enjoyment”
Bæredygtighed er fremtiden – derfor returpant (20kr) på alle produkter, genanvendelighed
Fri for parfume, sulfater og andre kemikalier – Fyldt med naturens egne plejestoffer og dufte
Simpel produkt serie, men med pleje og styling til ALT hår
Grøn tankegang = Grønne produkter

Mød dit team i PARK by Klipoteket

MAIBRITT
Top Stylist

MILLE
Stylist

MAJANA
Stylist

LEA
Junior Stylist

STINE
Junior Stylist

MELANIE
Junior Stylist

Dit hår!

Det er vores store passion at følge med i de sidste nye trends og nyheder indenfor både hår og mode generelt. Vi ved hvor forskellige mennesker og hår kan være, og derfor er det en mærkesag for os, at hver enkelt kunde får personligt råd og vejledning.

Hos Park by Klipoteket får du derfor vores bedste bud på, hvad passer til netop dig og dit hår, og hvordan du bedst plejer det.

Følg og like vores Facebookside eller Instagram for inspiration!

Dine frisører

Alle vores medarbejdere har/får naturligvis den 4-årige uddannelse. Vores elever bliver trænet i praksis helt fra start og klarer sig altid flot ved frisøreksamen. Det er en mærkesag i Park by Klipoteket at såvel assistenter som elever har store kompetencer og et højt fagligt niveau, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling. Vi uddanner os løbende gennem kurser i produkter, klipninger og farvninger.

Din salon

Dine fordele ved at være kunde i en stor salon som Park by Klipoteket er, at vi alle har forskellige specialer og styrker indenfor faget. Du kan som regel få den tid, du ønsker – også med kort varsel. I kan komme som familie eller fx venindepar og få behandling samtidig. Vi har mange elever, hvilket gør os effektive, da vi kan fordele opgaverne, så alle gør det, de er bedst til.

Årets læreplads

Vi er alle stadig utroligt overvældede over at have vundet denne flotte titel som Årets læreplads 2019!

Det er en titel, der aldrig kan købes, men som kun kan fortjenes ved at være en god lærermester for sine elever, og ved at tilbyde dem de bedste vilkår i deres proces til at udvikle deres kreativitet og blive dygtige frisører.

Derfor er vi naturligvis meget stolte af denne titel, som vores kære Maibritt nu bærer, og som vi som team har gjort os fortjent til.

/Mia Møller Hansen – elev